leaderboard latest news

Latest News

Battle of the Mascots – Randfontein Skou

Battle of the Mascots – Randfontein Skou

Die jaarlikse Randfontein Skou is al vir meer as ’n dekade een van Gauteng se hoogtepunte van die jaar met duisende lede van die publiek wat van regoor die provinsie reis om ’n naweek saam met familie en vriende te spandeer.

Honderde stalletjies word elke jaar hier opgestel waar die publiek allerlei produkte kan aankoop, jonk en oud vermaak word deur sommige van SA se top kunstenaars and waar die jongspan rustig en veiling kan speel in die kinder area.
Hierdie jaar was daar egter nog ’n bonus vir bywoners van hierdie skou – die Tekkie Tax Battle of the Mascots.

Soos die naam sê is die Battle of the Mascots ’n pret hindernis waar die gelukbringers van verskeie liefdadigheisorganisasies en ander betrokke partye meeding om die gesogte titel as King of the Mascots. Hierdie jaar was die mededingers die gelukbringers Happy van Tekkie Tax, CANSA se Tok-Tokkie, Toys-R-Us se Geoffrey die kameelperd en Die Blou Hond teater se Flippie asook Dinky en Lollos van Azbiz.

Op ’n warm somersdag het die gelukbringers die hitte trotseer en met hope spangees die hindenisbaan aangedurf. Daar is deur hoepels gespring, op loopplanke gestap, balle geskop en reuse plastiek ringe oor kegels gegooi tot die vermaak van al die honderde bystanders. Uiteindelik het Geoffrey die kameelperd koning gekraai en is aangewys as die vinnigste van alle
gelukbringers, kompleet met ’n kroon en trofee.

Tekkie Tax is SA se prettigste, mees innoverende, unieke en suksesvolle nasionale fondsinsamelingsveldtog vir  welsynsorganisasies. Die veldtog het in 2013 begin toe ‘n paar van Suid-Afrika se grootste en mees verantwoordelike welsynsorganisasies koppe bymekaar gesit het. Sedert die ontstaan, het hulle reeds ‘n yslike R30.5 miljoen ingesamel vir
welsynsorganisasies wat deelneem.

Daar is 11 Nasionale Begunstigdes en hulle verteenwoordig meer as ‘n 1 000 plaaslike niewinsgewende organisasies. Hulle is: DBV takke, Epilepsie SA, verskeie Kindersorg organisasies, SOS Children’s Villages, Special Olympics SA, CANSA, Imisebeyelanga Services, VVA, NG Welfare, SAVF en RoleModels Foundation.

Besoek gerus www.tekkietax.co.za vir meer inligting.

 

Glad to go camping

We’ve got a hamper of jolly useful Glad products worth R250 to give away.

 

This is Africa

With exquisite scenery and fantastic, five-star service, a trip to Zimbabwe’s Victoria Falls Safari Club in Victoria Falls should be on everyone’s bucket list. After just a few, quick flights you could be staring into the eye of one of the seven natural wonders of the world.

 

Bags for Africa!

We’ve got a stunning clutch bag to give away …

 

The warmest, most luxurious blankets imaginable

Our Spoil this month is a R1 500 Volpes voucher … which you can use instore or online.

 

Do you suffer from lunch box inspiration fatigue?

Win one of four Yum Yum hampers consisting of Bluetooth earphones, a fruit salad shaker, gym bag, gym towel and Yum Yum products.

 

Introducing your favourite new biscuit treat – Ouma Lemon Cream Rusks!

Win one of four Ouma Rusks hampers consisting of yummy Three seed Rusks, Buttermilk Rusks, Lemon cream, Muesli Rusks, Plain Rusks, Oat, Raisin & Apple flavoured Rusks and Bran Rusks …

is a national brand of premium free magazines available in centres across the country.

Click here


to see other Get It magazines in the network.